Mit lehet tudni a SecureGlobalPay-ről ?

A SecureGlobalPay egy megbízható, teljes körű szolgáltatást biztosító készpénzmentes fizetésekre specializálódott pénzügyi szolgáltató, amely éttermeknek, kiskereskedőknek, üzletláncoknak, franchise rendszerű üzleteknek, valamint internetes, postai és telefonos csomagküldő szolgáltatóknak nyújt fizetési megoldásokat.

  • Elfogad-e Ön jelenleg hitelkártyákat, és hosszú távú üzleti kapcsolatban áll-e jelenlegi készpénzmentes szolgáltatójával?
  • Esetleg új üzletágba szeretne belevágni, és ehhez más szolgáltatót keres?
  • Mennyire tájékozott a legújabb díjakban és szolgáltatásokban?

A SecureGlobalPay mindezekben segítséget tud nyújtani. Nincsenek hosszú távú szerződések  és felmondási díjak. Biztosítjuk a legjobb szolgáltatást kedvezményes áron, amely megnyugtató és egyértelmű megoldást jelenthet az Ön számára is.

  • VERSENYKÉPES ÁRAZÁS Minimumra csökkentjük a hitelkártyás fizetés elfogadásával járó költségeket.
  • ELKÖTELEZETT VEVŐSZOLGÁLAT A SecureGlobalPay és partnerei tapasztalt szakemberek, akik jól ismerik a piacot, és az Ön igényeire szabják az Önnek kínált csomagot.
  • INNOVATÍV ONLINE RIPORTÁLÁSI ESZKÖZÖK Az Online jelentési rendszerünk részletesen kimutatja az összes járulékos díjat, amin keresztül a “chargebacks”, “retrievals”, “settlements” és egyéb adatot lehet felügyelni.
uacceptpos_15in_wdrawer-562x481

Hogyan tud Önnek a SecureGlobalPay AZONNAL segíteni?

bn-fi889_poynt8_g_20141103180739

A SecureGlobalPay versenyképes COSTPLUS díjat biztosít, és abban is tud segíteni, hogy megértse a jelenlegi díjazási struktúráját. Az alábbi lépéseket fogjuk tenni az Ön költségeinek minimalizálása érdekében:

  1. Részletesen kiértékeljük az Ön utolsó két havi  kártya feldolgozási / elszámolási számla-kivonatát. A feldolgozott információkból tisztán és átláthatóan bemutatjuk tényleges költségeit és díjait.  
  2. A legjobb díjtételeket biztosítjuk az Ön számára, az Ön jelenlegi és jövendőbeli üzleti tervei alapján.
  3. Bemutatjuk Önnek, hogy a díjtételeink hogyan viszonyulnak a piachoz, és több megoldást ajánlunk, ami a költség struktúráján tud javítani.