Call Us: 1-800-419-1772  | English

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek a legjobb árak elérésében. Mit veszíthet?

A SecureGlobalPay díjtétel elemzése nem jár költséggel vagy elkötelezettséggel. Segítséget nyújtunk, hogy tisztán lássa, hogy jelenleg miért és mennyit is fizet. Célunk az, hogy Ön optimális készpénzmentes fizetési szolgáltatásban részesüljön.
Hívjon bennünket bármikor a 800-419-1772 telefonszámon, és mi segítünk Önnek !

Credit Debit Card Processing

Mit lehet tudni a SecureGlobalPay-ről ?

A SecureGlobalPay egy megbízható, teljes körű szolgáltatást biztosító készpénzmentes fizetésekre specializálódott pénzügyi szolgáltató, amely éttermeknek, kiskereskedőknek, üzletláncoknak, franchise rendszerű üzleteknek, valamint internetes, postai és telefonos csomagküldő szolgáltatóknak nyújt fizetési megoldásokat.

hungary-data

Mennyit fizet Ön IGAZÁBÓL a hitelkártya tranzakciókért?

Nem titok, hogy a pénzforgalmi ágazatban a díjazások könnyen megtévesztőek és gyakran előfordulnak rejtett költségek. Sok esetben a “bait and switch” taktikáját alkalmazzák, amelynek célja a kereskedők hosszú távú szerződésekbe való kényszerítése tisztességtelen feltételek mellett. A SecureGlobalPay azonban az egész piacon változtat.

  • Részletesen kimutatjuk a valós díj struktúrát.
  • Konkrétan felsoroljuk a működtetési költségeinket valamint árrésünket.
  • Árréseink rögzítettek. Ha a pénzintézetek módosítják a díjtételeiket, mi garantáltan nem változtatjuk árrésünket.
Merchant Services

Csatlakozz a SecureGlobalPayhez

Akár új kereskedő, akár évek óta fogad el hitelkártyás fizetést, a a SecureGlobalPay-el való konzultáció új lehetőségeket nyithat meg. Bátran forduljon a SecureGlobalPay-hez, hogy megtapasztalhassa a készpénzmentes fizetések ágazatában elérhető legjobb kiszolgálást, technológiát és díjazást! Cost Plus díjazási programunknak köszönhetően búcsút mondhat a rejtett költségeknek! A mi díjazásunk tökéletesen átlátható, és segítünk abban is, hogy az Ön összes feldolgozási költsége is átlátható legyen, így biztosítva Önnek a piacon fellelhető legalacsonyabb díjszabás elérését.

hungarian-terminal-b

Ingyenes Tablet- Vagy Mobiltelefonos Kártyaleolvasó

A SecureGlobalPay ingyenes Tablet-et kínál fel, állvánnyal, alkalmazással (App), es 1.69%-os használatonként dijjal, az American Express kártyákat is beleértve. Ugyancsak felkínálunk egy mobil kártyaolvasót és alkalmazást 2.69%-os díjjal.
Nincsenek rejtett költségek, valamint havi, telepítési, illetve következő napi folyosítási díjak!

hungarian-terminal

Bank- és hitelkártya-feldolgozáshoz/ műveletekhez ajánlott termékek és szolgáltatások

A SecureGlobalPay széles termékkínálattal és kereskedői számlaszolgáltatás-kínálattal rendelkezik melyek alacsony költségeket, nagy mozgásteret és több előnyt biztosítanak vállalkozásának.
Bank- és hitelkártya megoldásaink a legmegbízhatóbbak és legkedvezőbbek a készpénzmentes fizetések ágazatában.

hungarian-connect-hungarian-website

Légy Tagja a Magyarországi üzleti Adatbázisnak

A HUNGARIAN CONNECT az első online -világszerte elérhető- üzleti adatbázis, ami azzal a céllal jött létre, hogy összehozza az Amerikában működő magyar vállalkozásokat, szakembereket és elérhetővé tegye őket mindenki számára. Az adatbázist a bővebb információ elérése érdekében fejlesztettük ki azoknak, akik az Egyesült Államokban élnek, dolgoznak, idelátogatnak és Magyar vagy Európai szakembert keresnek. További információért látogasson el a WWW.HUNGARIANCONNECT.COM weboldalra.

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek a legjobb árak elérésében. Mit veszíthet?

A SecureGlobalPay díjtétel elemzése nem jár költséggel vagy elkötelezettséggel. Segítséget nyújtunk, hogy tisztán lássa, hogy jelenleg miért és mennyit is fizet. Célunk az, hogy Ön optimális készpénzmentes fizetési szolgáltatásban részesüljön.

Lépjen Kapcsolatba Velünk

Cégnév

Név

E-mail cím (szükséges)

Telefonszám

Megjegyzések


Gyakori Kérdések

Szükségem van-e a credit kártya elfogadásához drága berendezésre, eszközre?

A credit kártya információ rögzítéshez, bevitelére csak egy okos telefonra van szükséged, illetve ingyenesen kártyaleolvasót tudunk biztosítani.

Mikor kapom meg a depositomat, befizetéseket? Mikor láthatom a credit kártya tranzakcióimat a bankszámlámon?

Következő napi folyósítás is lehetséges, ami azt jelenti hogy a következő munkanapon már a deposítod látható és hozzáférhető.
Normál folyósítási idő 24-48 óra.

A weboldalamon credit kártya elfogadására van lehetőségem?

Igen, a SecureGlobalPay saját fizetési platformmal/payment gateway-el szakosodott az összes online fizetések elfogadására, amelyre Önnek valaha is szüksége lehet.

Szükséges-e hosszú távú szerződést kötni, ill. vannak –e felmondási díjak?

Természetesen nincs szükség, amennyiben 45nappal jelzi a megszüntetés iránti szándékot, úgy nem számolunk fel, felmondási, lezárási díjat.

SecureGlobalPay biztosítja részemre a legújabb technológiát a legjobb áron?

Igen, a SecureGlobalPay biztosítja a legjobb szolgáltatást kedvezményes áron, amely megnyugtató és egyértelmű megoldást jelent az Ön számára.

Hogyan kaphatok több információt?

Non Profit Businesses Making a Difference

By SecureGlobalPay | June 15, 2017

While Organizations or businesses have traditionally been large groups with vast networks and resources, technology has empowered everyday people to form not-for-profits with little more than a laptop and an idea. It’s enabling people from anywhere in the world to access free world-class education; it’s helping to deliver clean water and improved sanitation in developing…

Non-Profit & Religious

Star Power: Leveraging Celebrity Influence In Nonprofit Media Marketing

By SecureGlobalPay | June 8, 2017

Charities сultivаtе rеlаtiоnѕhiрѕ with stars for thеir ability tо increase the рubliс’ѕ аwаrеnеѕѕ оf thеir charitable еndеаvоrѕ аnd thuѕ ѕtimulаtе mоrе donations. Celebrities саn bе ѕроkеѕреrѕоnѕ, bоаrd members or еvеn a fоundеr оf a charity. It iѕ wоndеrful thаt сеlеbritiеѕ hаvе thе power tо mаkе uѕ aware of саuѕеѕ thаt need our support. But thе…

The 10 Largest Non-Profit Businesses Making a Difference

By SecureGlobalPay | June 2, 2017

Nonprofits are often considered small operations struggling to find funds, while the  multinational corporations and companies are using sophisticated marketing strategies to help drive donations from their supporters.  The overall goal is to create demand for their products and services in their own markets. This demand can help provide generous earning potentials for those working…